lördag 25 maj 2013

Näsan i luftenHuvudet håller man snett och vänstra örat visar man för matte. Dessutom sitter man på sängen så att matte verkligen kommer åt örat och det viktigaste är, man ser behövande ut och lite lidande. Med den där hållningen uppträder man många gånger under dagen. Och när matte uppfyllde behovet går man därifrån helt nöjd med ett litet rrrr, rrrr. Översätta kan man det så här: Jag fick vad jag ville, matte är den bäste vänsteröraklapparen i hela världen.

Antonios börja utvecklar sig till kelgris. En av hans kära damer däremot upptäckte en ny ingång till buren. Upp på hustaket, över kanten och upp på korkröret. Vem behöver dörröppningen? Inte hon i alla fall.

Hennes syster behöver bara en sak: Lugn och ro och all mat för sig själv. Därför är hon ju för liten för sin vikt! Men tyvärr får man inte allt vad man vill. Hon har en bråkig kastrat istället och en matte alternativ lillhuse som plockar för lite gräs. Och om hon inte har slagsmål med Antonios om gräset då tar Lucia över. Tja och vad gör Maja? Hon äter och äter och är definitivt den damen som får mest gräs av alla. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar