tisdag 30 september 2014

Då var semestern avklaradVi är hemma med 2/3 av gruppen. Lucia ska hälsa på sin nya kompis Marianne några gånger till och Tabea är sällskapsdam. Resten av oss åkte hem och vi fick ett hjärtligt välkommen från lillhusse: "Var är Lucia!!!"

Verkligen, man anstränger sig för att motivera sin transportboxsällskasdam att göra ett glädjeskrik och vem bryr  sig? Nej i stället blev det lite skvaller. Jo vi hade en fantastisk semester. Det var roligt att åka iväg, men hem kom man med en främmande transportbox till exempel. Ingen som tyckte synd om oss. Det var vi som blev att med en del av vårt hem. Vi har levt länge med den där transportboxen och när den gick sönder blev vi ledsna.

Men det som sårade mig var en matte som inte förstått att vi var ledsna. Matte undrade bara om det var jag som satt i den där boxen som gick sönder. Ja det gjorde jag och jag är stolt över det. Och nej jag gnagde inget hål, jag gjorde boxen bara lite snyggare. Dessutom vet jag verkligen inte hur matte kunde veta det. Så mycket saker har jag väl inte förstört i mitt liv.

I alla fall så är vi hemma och har många överraskningar till matte. Mig får man klappa bakom öronen flera gången per dag nu, Maria kan göra glädjeskutt, Klara biter som vanligt och Maja  har börjat tvätta sina fötter varje dag. Det var också nödvändig, bara badplatsen tycker vi inte om. Alltså hon står med framfötterna i vattenskålen och dricker. Resten får dricka vatten med lite speciella dofter och smak. Blä.

Hälsningar
Antonios

1 kommentar:

  1. Så ni lämnade halva nästan besättningen! C är så hjälpsam människa! Sällan man träffar någon som hon. Hoppas ni hade en bra semester!

    SvaraRadera