onsdag 13 maj 2015

Med stor glädje...



... kan vi berätta att just nu finns det rund 55 husdjur här hemma. Nu vet vi ju inte hur många får bor i ett hyreslägenhet, men rund 50 grodor behöver ju inte så mycket plats. Dessutom ska de inte bor här i evigheter, bara tills de kan hoppa.

Lillhusse har blivit grodexpert och kolla läget flera gången om dagen. Just nu simma de i ****?  Känner någon igen platsen? Vi tänkte ni får gissa vad det har varit förut. Förre detta ägare har säkert ingenting emot .

I alla fall fick de flytta hit för 1,5 veckor sedan. där var de bara små söta tysta prickar. Nu har de vuxit en del och tyst är de inte längre. När man kommer tillräcklig nära kan man höra lite  ljud. Spännande.

Matte fick tips hur man ska ta hand om den. Lätt som en plätt. I alla fall tills matte  läste lite på nätet. Då fick  hon bråttom. lillhusse och matte byggde ett fint hem till de (på bilden) och bjöd på smaskig mat. Men icke. Maten var inte ätbar. Men om man har djur då måste man ta hand om de. Varenda dag kockar matte sallad. Den tycker grodorna om.  Och i morse fick de flytta till en större baljan.  Snart ska de inte länge simma, snart kommer de hoppa. Och matte efter de ifall kanterna är för låg. Någon som ville ha kort från matte då?





1 kommentar:

  1. Spännande. Jag älskar grodor. Och vilken fin sjö de ärvt. Marsvinstoan. 😊😊

    SvaraRadera