söndag 19 juli 2015

Livet är hårt, kan ni skicka lite gurka



Då var det dags att klippa klor igen. Inblandade var så klart matte och fem marsvin. Huvudrätten skrek som en galning och kände ett starkt behov att ringa till Djurskyddsmyndigheten. Men han överlevde.

Tabea överlevde också, men hon funderade på om hon skulle dö idag. Man kan ju förstå henne. Då kommer han galopperande på vita hästen typ när man kallar på honom  Dags för namnändring eller ett extra namn kanske? Såklart måste hon tro det. Matte och lillhusse pratar ju flera gånger per dag om huvudrätten och vad man ska äta.

Så vi har en väldigt dålig kombination i flocken just nu. Han som älskar att bli kallad huvudrätten och hon som tror att hon ska blir det. Klärchen ligger i dagsläget i buren och leker död. Som sagt, kloklippning är inte hennes grej heller. Trots korsade klor lyckades matte klippa dem. Tack och lov gick det bra med resten. Och matte ska nu ta en glasspaus och fundera på om man inte kan åka någonstans för att klippa klor. Eller nej det är ju pinsamt, jag har ju fem väluppfostrade marsvin. Det där ryktet skulle bli förstört.

1 kommentar: