torsdag 3 september 2015

Främmande rösterDå går man förbi arbetsrummet på kvällen och hör väldig konstiga ljud därifrån. Normalt känner jag igen alla marsvin vid sin röst. Men den där djupa rrrrrrrrrrrrrr. Aldrig hört förut och så tände jag lampan och kikade jag in. Då sitter en Antonios på Klara och låter.  Sist när han uppvaktade någon var han 5 veckor och uppvaktade Sune Raket. Det var strax innan Antonios måste flytta eftersom vi hade ingen plats för honom. Men han kom ju hem igen och livrädd för allt och alla.

När han var rund 3år lyckades han kommer bort från sin rädsla angående Lillhusse. Det tog bara 2 år. Och nu upptäckte han varför vi behöver en kastrat. Hoppas det håller sig och förhoppningsvis ta han hand om den flickan som honom behöver mest.

Kan man tänka sig att han kan verkligen uppvakta någon och den där djupa röst?  Och varifrån kommer i so fall den där rösten. Kan ett marsvin kommer in i målbrott?
2 kommentarer:

  1. Attans! Du kom på honom. Klart att han har mörk röst och vet att uppvakta damerna. Han vill bara ha lampan släckt. Han är blyg ;-)

    SvaraRadera
  2. Stackarn han blir mobbad av matte!!!!

    SvaraRadera