söndag 25 oktober 2015

Det luktar så gott här hemma eller utflykt utan ossDet finns olika sorters utflykter. Det finns sådana som bara den 2beniga familjen gör. Det finns utflykter som vi får följa med på, det finns sådana som vi måste följa med på. Det finns utflykter som man åker bil eller vandrar iväg.

Igår var det en utflykt som 2ben gjorde med bil. Tack och lov utan oss! Men när de kom hem! En helt underbar lukt omgav lillhusse som sprang genom lägenheten med sina knallgula arbetshandskar.

Och sen, sen kom matte med en stor svart sopsäck full med den underbar lukten av ängens guld. Och ja det var till oss. Visst smakar ingenting bättre än hö. Hö som är nyslaget och har precis kommit hem från bonden. Lördagsgodis på hög nivå.

Ni får såklart också lite vardagsskvaller. Utan hö. Maja hoppar på taket, Tabea har börjat slicka på mattes hand. Vi vet inte vem som var mest chockad. Antonios provsmakade sten och tappade en tand. Marias päls växer och nyskördat hö är det bästa vi vet.

Och det där höet gör många glada. Våra magar och lillhusse som klättrade runt i ladan. Åh det där höet. Vi kunde fylla hela bloggen med hö. Men jag tror vi slutar för idag. Till sist har vi en härlig bild med hö och lillhusse. Visst är hö gott?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar