söndag 21 april 2013

Jag tycker inte att det var pinsamt!Sist när matte och lillhusse städade hos oss, nej städningen är inte pinsamt. Städningen är nödvändig, bara den där biten med lillhusse hjälpa till skulle vi för min del hoppa över. I alla fall mina damer vandrade ut ur buren en efter en. Till sist fanns bara ett marsvin kvar och det var jag. Då satt jag och gömde mig under andra våningen. Matte försökte få ut mig, men inte ville jag ut. Jag presenterade min finaste svimanfall. Jag är proffs på det!!!

När jag hade svimmat färdigt kom Lucia in och hämtade chefen ähm mig. Hon vandrare förbi matte och lillhusse och jagade ut mig. Kan ni tänka er att hon vågade sig förbi lillhusse? Den där tjejen är otrolig. Och nej det var inte pinsamt att bli hämtat av en tjej. Riktiga män tycker att der är bra att tjejer har anspråksfulla jobb.

Jag tycker det i alla fall och nej jag är varken lat eller rädd. Matte säger att jag är en bra termometer(??) när det gäller lillhusses sovtider. Ingen aning vad det har att göra med en termometer, men om jag vandrar avslappnad genom buren då sover lillhusse. Om jag hoppar som en hare ur hängmattan och genast (rekordet ligger på 0,00001 sek) gömmer mig bakom den då är lillhusse vaken och vill till och med hälsa på.

Hälsningar Antonios

Ps

Hej!

Vår chef är lite galen ibland. Vem måste rädda honom? Jag
Vem hoppar han på när han flyr lillhusse? Mig!
Vem irriterar han hela tiden med att lillhusse är livsfarlig? Mig!
Jag tycker lillhusse är jättesnäll. Han var så flitig och hänsynsfull och tyst när han hjälpte med städningen. Och dessutom sköter han sitt jobb förträffligt. Aldrig har vatten varit så gott som nu när han tog över vattenhämtningen till oss. Visst är han stillig?

Hälsningar
Lucia

Ps Vi glömde att han har fått ett eget marsvin. Det heter också Lucia precis som jag och han kan till och med tecknet för marsvin! Jag tror att jag är kär.

1 kommentar: