fredag 8 november 2013

Äntligen hemmaDå är vi lycklig hemma igen. Det är ju alltid roligt att åka på semester. Efteråt vet vi nämligen hur bra vi har det hemma. Till exempel det svart/vita långhåriga marsvinet vi ska inte berätta vem av oss 6 det var) saknade tofflor och platsen bredvid elementet. 

I alla fall avresan blev ju lite plötslig. Lillhusse var ledsen och saknade oss jättemycket. Vi tyckte inte heller om att åka iväg. Men, men bättre det än bo i en lägenhet där badrummet blev sanerat.

Men när matte, husse och lillhusse hade flyttat hem och badrummet var klart fick vi göra resen hem. Emellan hade lillhusse ropat efter Tabea i sömnen och igår ville han inte gå på dagis. Vilken tur att vi hade matte. Hon visste precis vad man ska göra när det är kris. Hon lovade ju lillhusse att städa av buren och fördela kuttspån i buren.  De gjorde det inte dagen innan och lillhusses minne är bra! Ok han hade fördelat kuttspån i hallen och köket. men inte i buren. Så de ändrade sina planer och matte väntade med hö och vatten på lillhusse.  Då sprang han nästan till dagis. På eftermiddagen blev det som planerat den här gången och till och med gurka hamnade i buren. Dessutom hamnade lite hö i vardagsrummet.

Jo och idag på eftermiddagen ska vi få gurka från lillhusse. Då blir det kallas. Och till sist har vi en liten hälsning till M. Morot är jättegott. Det tog bara 2 timmar tills den var slut. 
1 kommentar: