lördag 31 januari 2015

Hjälte blir man intera född till - det är man baraKvällsmaten var fördelad, höförrådet var uppfyllt och alla var nöjda och glada. I alla fall tills matte tittade på lilla Tabea. Då var Tabea inte längre glad. Hon blev på en gång kvällens stjärna.

Några timmar senare pratade matte med Tanten i Vitt. Att Tabea ska följa med det visste vi alla. och sällskapsdam blev så klart Antonios. Lillhusse följde också med. Det är ju hans flicka som är lite krasslig med sitt vänstra öga.

De åkte i väg och vi här hemma slog vad om Antonios skulle svimma eller inte. Men vilken överraskning det blev. Han kastade sig tydligen framför Tabea och kom ut ur transportboxen först. Definitivt dagens hjälte!!!! 

Men det hjälpte inte. Ögat blev undersökt. Tabea fick medicin och nu får ni hålla tummarna att hon slipper åka tillbaka. Mellan allt hållande av tummarna hoppas vi att det finns någon som kan tillverka ett snöre av hö så att Tabea inte ska hoppa från bordet. Nej hon gjorde det inte, men hon funderade!

Och till sist får ni gissa vem det var som åt upp Tabeas mutor (gurkbitar). Hon tog ingenting själv, men en liten nästan 1 meter lång kille blev väldigt nöjd med sitt första veterinärbesök.
2 kommentarer: