måndag 13 april 2015

Nödvändiga och O-nödvändiga saker, första maskros och vem är vemFörst vill vi säger ett stort tack till M** som ger oss ett hem den nästa veckan. Vi är väldigt snäll och anspråkslös. Vi gissar att vi kommer ha det trevligare en resten av familjen.

Men det är en annan sak. Vi tänkte presentera oss och första kort som lillhusse tog. Visst är han duktig? matte tog kort nummer 2.

Antonios chefkastrat och världens  konstigaste kille. Lite korkad och han vill bor gärna i den buren där ingen bli brunstig. Annars bli han rädd och behöver lite tröst. Livet är hård. Han äter allt som hamnar framför eller under hans fötter.Tyvärr upptäckte vi idag att han börjar gräva håll i kutterspånen för att kommer ut den gode golvmattan...


Klara som nästan alltid ser glad ut. Här hemma går ryktet att hon måste ha varit boxer i ett tidigare liv. Förut var hon vår tjockaste tant, men den platsen tog Tabea.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
Tabea en liten rund rädd tant. Hon får panik när man ska plocka upp henne. Men det har blivit bättre!Maja nästan 7 år gammal. Tyvärr tappa hon päls på magen. Maja älskar att sitter på "uteplatsen" helst i närheten av mat och vatten. Där finns tyvärr bara plastgolvmattan. Vi har testat allt möjligt men Antonios äter tyg, sandpapper, buren och allt som man inte ska äta. jag vet inte hur många gånger jag har flyttad Maja tillbaka till buren, men hon är lite envis.

                                           hoppsan det blev visst lite blöt där bak


Maria en liten lat tant, men med lite träning kan hon nu hoppa över 2 tegelstenar. Vi kan skicka med de som bro om det behövs. tegelsten äter Antonios inte! Maria är en snygg dam med ett fint ansikte. Precis som Antonios tycker hon om att bli klappat bakom öron.

Och den där gröna delen i olika storlek av våra tänder kallas maskros. Gott tycker vi, men matte vägra att plocka störa mängder av den. Hon säger att det finns bara 2 cm långa bitar där ute. men vi har bra minne och vet sista sommaren fick vi mycket mera!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar