måndag 12 mars 2012

Vi har matte tillbaka!

Efter 2 veckors semester var det äntligen dags att åka hem. Först kom ju förstås matte att hämta oss. Wilda hoppade glad på armen och där satt hon och åt saligt en elefant. Elefanter och matte hör ihop för henne, så på hela 2 veckor åt hon ingen elefant. Men igår satt hon där och strålade. Dessutom fick hon träffa Camilla. Det är bra att veta varifrån elefanterna kommer.  I alla fall ville hon helst sitta jättelänge på armen eller åka hem direkt. Resten blev glada också. Alla kollade upp om matte inte hade försvunnit eftersom det tog så långt tid. Till och med Lucia hoppade nästan frivillig in i transportboxen. I alla fall gick det bättre än sist. Lucia måste bara träna det här med höjdhoppningen. Eller bättre sagt först ska man kolla hur man kan hoppa…

Antonios har vuxit en hel del och hans kompis är så söt. Båda var så otroligt söta och det gjorde lite ont att åka därifrån utan honom. Men i den här fallen är det bäst för Antonios.

Det betyder inte att vi hade bara våra marsvin i bilen. Upp till Gävle hade vi sällskap av en liten lunkaryhona. När vi lämnade henne över till sin nya matte bestämde Wilda sig att hon var hemma och hon ville ha taxi. NU! Jag lyckades övertala henne att vänta lite och med en ilsken blick lade hon sig igen. Hemma däremot skuttade hon ut och försvann under hängmattan. Äntligen hemma! Resten undersökte buren och sprang och sprang. Dom hade inte riktigt tid att äta kvällsmat.

I morse var det någon annan som sprang. Matte skuttade ur sängen och tittade glad till Sune R och tanterna. Att höra dom äta frukost – härligt! O vad skönt att alla är hemma igen. Ha en bra dag!

Antonios och sin kompis:
Jag vill stannar här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar