fredag 15 mars 2013

I morgonI morgon får vi besök från storstaden. Det kommer blir en rolig och sorlig dag. Roligt att Daniel får träffa släktingar och sorligt att bara 4 marsvin kommer hem(Skönt att det fanns plats i bilen till 2 transportbox). Nu vet vi ju alla att nummer 5 inte är ett marsvin, men trots allt hon kommer inte hem. Lilla Wilda som har vandrat vidare och lämnar efter sig en ledsen matte, ett tomt skrivbord, en CC-färgad vägg och oändliga minnen.

Ingen som tror att man glömde frukosten eftersom hon glömde att hon fick mat 2 timmar innan. Ingen som tigger efter elefanter eller skrivbordet. Ingen som sitter på mattes axel och myser, inget marsvin längre som är rumsrent. Vem kommer ta över hennes sten eller hennes mysgrejer? 

Vi har 5 påsar elefanter kvar och det är bara hennes. Om jag är rättvis ger jag dom till resten, men jag kan inte. Vi får se hur vi löser det på bästa set. Jag försökte översätta hennes text till svenska men jag orka inte heller. I alla fall kan man titta på en underbar dam som har sina åsikter och förkunnade dom gärna högljudd. Om hon inte gick vilse, ramlade över något eller bara toaletten var upptagen.  http://www.meerschweinforum.de/forum/showthread.php?t=293392

3 kommentarer:

 1. Beklagar Petra, en del tar större plats än andra - så är det bara.

  SvaraRadera
 2. Wilda kommer alltid finnas i mitt hjärta ♥

  tröstkramar

  SvaraRadera
 3. Vila i frid Wilda,du har gett oss många glada skratt.
  Tror nog att Wilda vill dela elefanterna med resten av gänget...

  SvaraRadera