fredag 2 maj 2014

Hur vet man att gubben är sjuk?Det sägs att det händer under ibland. Antonios hamnade 2 gånger på Klara och dessutom på rätt sida! Nu känner vi ju alla Antonios och ingen av oss blev särskild förvånad när matte plockade upp honom.

Matte tro på under, men om undret hänger ihop med Antonios då blir hon lite tveksam. I alla fall tittade hon på gubben och vad ska man säger? det var bra att matta kollade. Toni har ett skadad öga. Ha, vi visste det.  Det blev lite vatten, sprutan och en hot med pincetten. När matte viftade med den fick hon en 1 cm lång höbit från Antonios öga.

Han var inte glad över hotelsen och matte. Ärligt talad var han jättearg och tackade nej till extra godis. Och det var den killen som ville vara gammal eftersom då får man godsaker! I morse blev det en kontroll igen. Höet är ute, ögon är rengjord och vi tro han ser fortfarande lite med ögonen. Men hur mycket det vet vi om några dagar. Han slutade förresten att hoppar på oss igen. Felet är nästan borta och vi har vår gamla kära Antonios igen. Håll tummarna att han kan ser normalt snart.

1 kommentar:

  1. Stackars Toni :-( Är du som mina krukväxter; Blommar som vackrast när de mår som sämst. Jag vet inte om det är mest synd om dig när du har hö i ögat eller när du vet vilken ände man kan ha roligt med flickorna på.

    SvaraRadera