tisdag 8 maj 2012

Det är så tyst!

Vår lilla Sune R har problem med sitt öga. Jag upptäckte något konstig på ögonen, men eftersom han betedde sig normalt tyckte jag att han inte behöver så mycket uppmärksamhet. Igår var det väldigt tyst och ingen tjej blev jagad. Då ringde alla alarmklockorna. Det kan jag lova!   

Jag sköljer redan ögonen regelbundet och nu satt jag bredvid när det var mat. Han åt nästan ingenting och jag satte igång med extra mat och kligröt. Han åt men var försiktig med mitt finger. Normalt brukar han bita när det finns något gott på handen. Vikten är lite mindre än normalt, men det är bara bra.

Nu på morgonen åt han bra frukost och jag börjar förstå systemet. Paprika, Fänkål, Zucchini och Selleri är gott. Morot däremot är bara ätbart. Så jag äter bara det som är gott.

Nu sitter jag här och väntar att klockan bli 8.00. Då börjar telefontiden hos veterinären. Ögonspecialist är bara 300 km bort, men vår veterinär jobbar ihop med Sigtuna. Vi få ser hur det går. Idag blir han ingen sällskapsdam, idag bli han kvällens stjärna. Men Wilda får så klart följa med honom. Hon kan förklara hela apparaten med veterinären.2 kommentarer:

  1. Lille Sune R. Så du ska till veterinären nu... Kom ihåg att de vill bara väl. Man ska inte bita veterinären.

    SvaraRadera
  2. Japp han har tid kl 15.30. Det blir ögon- och tandkontroll för honom.

    SvaraRadera