torsdag 10 maj 2012

Tillbaka till veterinären

Sune R fick ta en utflykt igen idag. Han skulle presentera sitt öga hos veterinären en gång till. När vi kom dit upptäckte matte att hon glömde byta tröjan…  Sune R tyckte att det var bara bra, så vet ju alla vad han fick för mat idag.

I alla fall verkade han livligare idag. Ville hela tiden på mattes axlar och inte alls sitta på bordet. Att sitta på mattes knä med en bit gurka i munnen gick också bra. Ögon blev undersökt och matte tyckte att det ser ut som det gjorde ont bara från att titta på. Sune R satt där och brydde sig inte ett dugg om det. En riktigt cool Kille! Ok inte riktig cool, han sprang tillbaka in i transportboxen väldigt snabbt. Alltså snabbt och snabbt. Vi vet ju alla hur snabbt han kan bli. Men när man tänker på hans momentana hälsotillstånd, då var det snabbt.

Wilda satt däremot med knallröda öron i transportboxen och var missnöjd med situationen. Måste jag hamna här igen. I alla fall visade hon upp sig och var nöjd att hon måste lämna transportboxen bara halvt. Egentligen måste hon ju inte, men vad gör man inte för en bit gurka…

Nu är vi hemma igen och båda vila i buren. Till och med vår lilla dam Flora satt kvar i buren. På förmiddagen öppnade hon nämligen staketet och hälsade på mig när jag satt i arbetsrummet.

Sune R får tills vidare metacam, bene- bac pulver, ögondroppar och CC. Dessutom får han allt som han äter själv. Vikten sjunker inte och det är ett bra tecken. Han har lite humör kvar och det behöver vi verkligen i den här situationen.

                                                       Allt som vi behöver:                                                       Rengöring och kontroll av rumpan:


         Grönsaker med Bene-Bac pulver som han inte äter själv och Hö som han äter själv:


                                                                    Vill du ha CC?


 Nej? Då måste vi göra så här(det ser farligare ut än det är. Han behöver bara lite hjälp)


Rengöring av hakan


Vila efter maten (härligt)


2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Men Sune, ju fortare du äter upp desto snabbare får du ju gosa med matte!
    Kämpa på nu, tjejerna behöver dig!

    SvaraRadera