lördag 5 maj 2012

En ny dag börjar

5 marsvin är draperade framför gallret på mattan. Nummer 6 tronar på en sten och vaktar att dom skriker ordentligt högt. När matte äntligen ger sig och kommer halvt sovande till marsvinsrummet ser alla väldigt lidande ut. Pfui att man måste skrika så länge. Det spelar verkligen ingen roll att matte är lite grön i ansiktet och att ögonen inte funkar riktig som dom ska. Bara att hon kan hantera en kniv (föra att skära grönsaker till frukost) och det gör man ju med handen!

Vårt ASS- Svin hoppar in i matskålen och vill ha Taxi till köket. Där försvinner hon under bänken och vill ha mat. Hon älskar att vara med matte i köket medan matte fixar frukost. Det är många goda bitar som hamnar på golvet….

Sen kommer första prövningen: Matte hjälper henne över gallret, 5 galningar som undersöker hennes mun och samtidig vill hon ha den första matbit. Det slutar alltid så här att matte lägger mat för henne i hundkudden i ett hörn. Då kan hon äta i lugn och ro. I alla fall så länge tills Sune R behöver en tjej!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar