onsdag 18 april 2012

Vi hjälper till!

I alla fall på vårt sätt. Nu när Wilda hade lugnat ner sig igen och hon upplevde en riktigt rolig morgon. Först vaknade matte väldigt tidigt, sen fick hon följa med till köket och provsmaka vår frukost. En drömmorgon kan man väl säga. Tyvärr bestämde matte efter frukosten att det var dags för städningen. 3 upprörda tjejer tyckte det var absolut onödigt med städningen. Lucia anslöt sig strejktruppen och då satt 4 stycken och ville inte. Nummer 5 valde en strategiskt bra plats och matte glömde henne nästan i sitt hörn. Hon lyckades bäst!

Nummer 6 var så glad, städningen är det bästa vad han vet. Då finns inte så många valmöjligheter att fly ifrån honom….

Men till sist blev strejken upplöst och till och med strejktruppens ledare Flora gav upp. Matte fick städa och resten väntade eller nöjde sig med annat.  Wilda försökte tvätta sig, men det gick inte så bra. I alla fall vet jag nu varför hon ibland sitter på skrivbordet och tvättar sig noggrant. Dessutom har hon då röda öron och det betyder att hon är upprörd.

När ett marsvin tvättar sig producerar dom lite vätska med ögonen. Den där vätskan använder marsvinen för att tvätta sig. Men om man bor ihop med Sune R bli aktion tvätt lite jobbigare. Han har nämligen startat aktion ”jag tvättar Wildas öga när det rinner”. Så varje gång när Wilda ville tvätta sig och producera vätskan, då dyker Sune R upp och gör hennes öga rent. Det tycker Wilda inte om.  Så ibland hjälper bara flykt till skrivbord eftersom Wilda är ett rent ASS- svin! Och om Sune R inte tvättade hennes öga då uppvaktade han henne. Egentligen skulle man ha filmat den där duon. Härligt!










Och till sist vår lilla Maja efter besök hos frissa.  Snälla skvallra inte för henne att jag lägger upp det här kortet på bloggen. Hon är väldigt snygg, det är bara frissan som inte är så bra att klippa!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar