fredag 17 juni 2011

Storstädning

Det är alltid roligt! I alla fall när man fråga Maja. Först ta matte ut alla grejer (och det är många) och sen ta matte en paus. Hon sitter i rummet och titta bara på oss. Dessutom finns det gurka på golvet. Och det vet Maja. Hon kommer ut buren som en skott. Vem bry sig att mattan är borta? Nej nu bli det roligt att hoppa runt.

Sune tycker också det är roligt, men han bry sig inte om gurka. Äntligen är vägen fritt till vardagsrummet! Ut buren som en skott och sen se man bara försvinna honom. Tätt bakom honom kommer Klara. I alla fall följer hon med till burkanten. Mattan är borta – livsfarlig!

Flora sitter bredvid kanten och titta ut. Hon är en dam och äter inte från golvet. Och när hon har bestämt sig, så bli det! Der är en katastrof varje morgonen eftersom matte sprider ut frukosten över hela rummet.

Och eftersom Flora är så petig, har Maja upptäckt en ny lek. Hon sätter sig precis framför Floras näsa och äter gurka. Men det funkar bara när man sitter på golvet och inte i buren. Flora är lite arg men kommer inte ut.

Ja och vad gör egentligen chefen? Gurka vill han inte ha. Man hör ingenting från vardagsrummet och tillbaka har han inte heller kommit. Han gör helt enkelt det vad han kan bäst. Han dreglar ähm uppvaktar sommargästerna.  Men vem bry sig när en konstig typ sitter framför buren. Lycka till Sune!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar